MENIU

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Laura Codruţa Kovesi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că speră ca procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se prezinte în faţa Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, notează Agerpres.

'Poate nu mai sfidează (Parlamentul - n.r.). Poate n-a ştiut că poate să vină, dar acum, după decizia Curţii Constituţionale, poate va avea o altă abordare. (...).Curtea Constituţională a spus un lucru foarte important, că totuşi nu există motive să nu vii la o comisie de anchetă parlamentară. Această comisie este o instituţie foarte importantă. Vorbim de cea mai legitimă instituţie a acestei ţări. De 10 - 15 ani de zile, cu tenacitate, s-a spus că Parlamentul este o instituţie slabă, o instituţie ineficientă, (...) totul a fost cu un scop foarte clar, să nu înţeleagă cineva că această instituţie este, de fapt, cea mai importantă din România. Aşa este şi va trebui să muncim cu toţii pentru ca această instituţie să fie respectată', a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Referitor la posibilitatea ca în perioada următoare să-i fie 'fabricate' anumite dosare, care l-ar putea elimina de la conducerea PSD, Dragnea a precizat că nu a comis nicio infracţiune.

'N-am furat nimic, n-am omorât pe nimeni, n-am violat pe nimeni, n-am spălat bani, n-am făcut nicio infracţiune. Totuşi, mă gândesc că există un Dumnezeu sus şi există o limită. Sper ca cei din vechile clanuri din anumite instituţii să înţeleagă că e suficient. Eu aşa sper şi îmi doresc ca toată lumea să înţeleagă că e suficient. Dacă nu vor să înţeleagă, atunci, la război, ca la război!', a mai spus Dragnea.

Mai multe articole despre:
Laura Codruţa Kovesi Liviu Dragnea