MENIU

Mesajul lui Ciolacu pentru pensionarii din România. Ce trebuie să știe seniorii care au primit recent deciziile de recalculare

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis luni pensionarilor că toţi cei care, în urma recalculării, au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată. De asemenea, premierul a precizat că aceia care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea vor primi un răspuns prioritar.

”Toţi cei care, în urma recalculării au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată! Şi ii asigur că nimeni nu se poate atinge de banii lor! De asemenea, toţi cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea pensiei vor primi un răspuns prioritar, cu detalii clare privind rezolvarea situaţiei”, a transmis Ciolacu la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria.

Marea NEDREPTATE a recalculări: Pensii mai mici pentru unii, creștere de aproape 8.000 de lei, pentru alții

El a refirmat că, în cazul pensionarilor nevăzători şi cu dizabilităţi,Guvernul pregăteşte rapid un mecanism de compensare pentru a le asigura o pensie decentă.

Liberalii ies la atac în scandalul pensiilor. Lider PNL: Este eșecului ministrului Muncii, pensionarii puși pe drumuri

”Reparăm toate aceste nedreptăţi şi demonstrăm că preţuim munca celor care au ridicat această ţară! Doar aşa putem construi în viitor o Românie corectă!”, a conchis şeful Executivului.