MENIU

Medic din Iaşi, furios pe protestatari: "Să vă facă Rareş Bogdan şi Tudor Chirilă endoscopie"

Protestul de duminică nu a provocat revoltă doar în rândul PSD. Răzvan Constantinescu, un renumit medic primar de gastroenterologie și medicină internă din Iași, a transmis un mesaj în contextul protestelor care au avut loc duminică în mai multe orașe din România.

"CĂ TOT SUNT FURIOS... anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!", a scris medicul pe Facebook.

Circa 10.000 de persoane au protestat în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Iași și Brașov față de proiectul de modificare a Legilor Justiției și a altor proiecte legislative, dar și față de politicienii din coaliția de guvernare.

S-au difuzat periodic Imnul Național al României și cântece deja consacrate pentru protestele din Timișoara, s-a scandat ''România trezește-te'', ''Jos guvernul'', ''Nu cedăm, rezistăm'', ''Nu vrem să fim o nație de hoți'', ''PSD ciuma roșie'', ''Jos corupția, jos minciuna'', ''Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu''.