MENIU

Marian Oprișan, atac violent la Codrin Ștefănescu: ”Trebuie să fii nebun”

Este război în PSD cu aproape o săptămână înainte de congres și chiar în debutul Comitetului Executiv de luni. Marian Oprișan l-a atacat dur pe Codrin Ștefănescu pentru acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea.

Președintele CJ Vrancea Marian Oprișan a lansat luni, la Palatul Parlamentului, un atac violent la adresa lui Codrin Ștefănescu. Marian Oprișan a negat informațiile apărute în presă, potrivit cărora în PSD ar fi un război.

„Război crunt în PSD, unii contra altora, Oprișan contra Dragnea, tot felul de asemenea aprecieri, după părerea mea false. Am mai auzit că dl Codrin Ștefănescu vrea explicații de la Liviu Dragnea, cum că Liviu Dragnea ar fi omul serviciilor. Eu vă spun cu toată responsabilitatea. Numai un nebun ar putea să spună că Liviu Dragnea, care a avut atât de suferit (...), ar avea legătură cu serviciile. Nu, Liviu Dragnea nu are legătură cu serviciile”, a spus Oprișan.

Codrin Ștefănescu a declarat în weekend că șeful PSD Liviu Dragnea trebuie să explice publica participartea la chermezele SRI.

”Dacă planează suspiciuni vizavi de un coleg din partid, atunci cu siguranță acesta, indiferent de funcție, trebuie să dea explicații publice, nu neapărat pentru Tapalagă sau Doamna Dogioiu, ci pentru noi în interiorul partidului și pentru votanții noștri, este unlucru foarte important. Eu sunt convins că va veni cu aceste explicații în spațiul public. Aștept ca colegul nostru Liviu Dragnea, camaradul meu Liviu Dragnea, să spună mai mult lucruri la comisia de control SRI, unde a și spus că va fi audiat și că va lamuri foarte multe din aceste aspecte”, a spus Codrin Ștefănescu.