MENIU

Maneaua electorală a lui Guță face furori: ”Ascultaţi-mă ce spun, PSD e cel mai bun”

Nicolae Guță a făcut o manea electorală pentru PSD

Manea Guță PSD. Nicolae Guță a explicat pe contul său oficial de ce a cântat maneaua pro-PSD: ”E o dedicație specială”, spune artistul. Între timp, comentariile curg pe rețelele sociale. 

Manea Guță PSD. Nicolae Guță și-a uimit fanii și a făcut ravagii pe rețelele sociale cu noua sa manea care este dedicată PSD, în plină campanie electorală pentru Europarlamentare 2019. 

Pe pagina sa oficială de Facebook, Nicolae Guță se justifică, distribuind și clipul realizat. ”Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”, scrie solistul. 

Maneaua a fost publicată sâmbătă noapte pe canalul de Youtube Manele TV și duminică seară avea deja peste 300.000 de vizualizări.

Codrin Ștefănescu, reacție halucinantă privind maneaua dedicată PSD

Manea Guță PSD. Cele mai multe comentarii erau critice sau de-a dreptul agresive și chiar rasiste în multe cazuri.

Maneaua, care are titlul ”Victorie PSD”, este realizată ”la comandă pentru Partidul Social Democrat”, potrivit descrierii de pe Youtube.

„Atenţiune, naţiune! Din partea mea, Guţă Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD! Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultaţi-mă ce spun, PSD e cel mai bun“, spune Guță, în debutul piesei.

Manea Guță PSD. Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea – PSD.“

În videoclip apar imagini cu liderul PSD, Liviu Dragnea, de la mitingurile organizate în ţară.

Mai multe articole despre:
PSD Manea Nicolae Guţă europarlamentare 2019