MENIU

Ludovic Orban, dezlănțuit după nunta Olguței Vasilescu: ”Ăștia sunt păgâni, nu atei”

<p>Nunta Olgutei Vasilescu</p>

Liderul PNL Ludovic Orban a atacat petrecerea pesediștilor cu ocazia nuntei Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda, obvservând că aceasta a avut loc în Postul Paștelui.

Ludovic Orban a criticat ipocrizia liderilor PSD, care ”se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie”, dar petrec în Postul Paștelui.

„Am deschis dimineață televizorul și nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paștelui, orice român credincios, care respectă tradiția, care își respectă semenii știe că în postul Paștelui nu se fac nunți. Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie, toți cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus și au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția bisericii și care țin în această perioadă postul Paștelui. Ăștia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România”, a spus Ludovic Orban, la Cluj.

Nuntă mare la PSD. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut aseară petrecerea, după ce luna trecută s-au căsătorit civil și religios. 

Peste 500 de invitați au fost prezenți la nunta organizată într-un cort din Ișalnița, județul Dolj. Printre nuntași s-au numărat Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, miniștri și parlamentari PSD. La o lună după ce și-au unit destinele, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au dat și petrecerea de nuntă. Evenimentul a fost organizat în comuna Ișalnița din județul Dolj, într-un cort de nunți. La eveniment au luat parte toți liderii social-democrați, inclusiv Liviu Dragnea.

Citiţi şi:

FOTO. Dragnea și partenera sa, pe ringul de dans la nunta Olguței Vasilescu

Când petrecerea s-a dezlănţuit, cei doi miri, împreună cu Liviu Dragnea, care i-a strâns la piept pe cei doi "porumbei", au cântat imnul Universităţii Craiova.