MENIU

Ludovic Orban reacționează la scandalul Firea-Dragnea. Ce spune despre primarul Capitalei

Președintele PNL, Ludovic Orban, este de părere că zilele lui Liviu Dragnea în fruntea PSD sunt numărate. Cu toate acestea, o critică dur pe Gabriela Firea, cea care a lansat, recent, un val de acuzații la adresa lui Dragnea, pentru atitudinea față de protestatarii anti-Guvern.

Firea a refuzat să autorizeze mitingul, în primă fază. A vrut să împiedice manifestațiile din iarnă ale manifestanților anti-PSD inventând un târg de Crăciun”, a declarat Ludovic Orban, la emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea TV.

Liderul PNL a acuzat-o și pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, că a semnat ordinul de intervenție a jandarmilor.

”Doamna Cliseru, care a fost și consilier al lui Firea, indiferent la ce oră a semnat ordinul de reprimare, l-a semnat. Intervenția (jandarmilor, n.r.) este penală din multe puncte de vedere”, a mai spus Orban.

Cozmin Guşă: Meciul lui Dragnea cu Firea e dificil. Ea a devoalat ce se întâmplă

Recent, Gabriela Firea a lansat un val de acuzații la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Edilul Capitalei spune că acesta conduce ”dictatorial” partidul, că a blocat proiecte majore pentru București și că o spionează și i-a cerut ”să facă un pas lateral” care, consideră ea, ”ar fi benefic țării și PSD”.

Gabriela Firea, atac fără precedent: Dragnea mă spionează! Are oameni la mine acasă, la Primărie

Mai multe articole despre:
Orban Dragnea firea