MENIU

Lucian Bode, mesaj de forță la şedinţa TNL: PNL este singurul partid de dreapta care ştie şi poate să bată PSD

Lucian Bode/ Foto: Facebook

Secretarul general al liberalilor Lucian Bode a participat duminică la şedinţa BPN al organizaţiei Tineretului Naţional Liberal, afirmând că "PNL este singurul partid de dreapta care ştie şi poate să bată PSD". "Este nevoie de toţi pentru a ne atinge obiectivele electorale ale acestui an: câştigarea alegerilor prezidenţiale şi o guvernare cu PNL şi după 2024", a afirmat Bode. El le-a transmis tinerilor liberali cuvintele de ordine pentru următoarele 4 luni: disciplină, rigoare şi iniţiativă.

”Tinerii liberali joacă un rol foarte important în cele două campanii din acest an şi ne bazăm pe ei. Am avut o discuţie foarte constructivă cu aceştia în şedinţa lor de Birou Politic Naţional, în care le-am transmis că PNL este singurul partid de dreapta care ştie şi poate să bată PSD. Este nevoie de toţi pentru a ne atinge obiectivele electorale ale acestui an: câştigarea alegerilor prezidenţiale şi o guvernare cu PNL şi după 2024”, a transmis secretarul general al PNL, într-o postare pe Facebook.

Cine deschide lista PNL pentru Camera Deputaților la parlamentare. Anunțul făcut de secretarul general al PNL, Lucian Bode

Potrivit lui Bode, ”cuvintele de ordine pentru următoarele 4 luni sunt: disciplină, rigoare şi iniţiativă”.

”Asta aşteptăm de la toată suflarea liberală, într-un an în care miza politică este uriaşă. Tinerii liberali sunt cei mai buni ambasadori ai liberalismului în rândul tinerei generaţii. Provocarea cea mai mare în perioada următoare va fi să ducă mesajul liberal cât mai aproape de generaţia lor şi să insufle celor de vârsta lor încredere şi interes. Viitorul se construieşte prin implicare şi oameni dedicaţi binelui comun. I-am încurajat să fie creativi şi cu iniţiativă, să creeze emoţie şi să aibă încredere în ei”, a arătat Lucian Bode.

Liberalii răspund atacurilor pesediste: Se tem că vom câștiga alegerile

Secretarul general al PNL a subliniat că implicarea tinerilor în politică este un lucru foarte bun pentru societate.

”Ei vor fi viitoarea generaţie de oameni politici cărora le predăm ştafeta şi care trebuie să înţeleagă că a fi în serviciul public este o mare responsabilitate”, a mai spus Lucian Bode.

Nicolae Ciucă: Miniştrii liberali ai Transporturilor au deblocat proiectele la care miniştrii PSD taie acum panglici

Mai multe articole despre:
lucian bode bode pnl tnl alegeri 2024 psd