MENIU

Lovitură grea pentru reziști: au pierdut și Sectorul 2 al Capitalei! Numărătoarea voturilor s-a încheiat

Rareș Hopincă

S-a încheiat numărătoarea voturilor în Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit unor surse, Rareș Hopincă a câștigat cu o diferență de aproximativ 300 de voturi față de Radu Mihaiu. Scandalul voturilor continuă și în Sectorul 1, acolo unde primărița pompier, Clotilde Armand, nu acceptă că a pierdut și caută noi dovezi de fraudă. De data aceasta, ea susține că 110 procese verbale ar fi fost falsificate. Din disperare, reziștii pierzători au depus plângeri penale la Parchet, au trimis scrisori la Parlamentul European și se plâng pe la ambasade. 

La aproximativ 5 zile de la încheierea voturilor s-a terminat numărătoarea în Sectorul 2 al Capitalei. Rareș Hopincă a ieșit câștigător cu o diferență de peste 300 de voturi față de Radu Mihaiu. Într-una dintre secțiile unde reziștii nu voiau renumărarea voturilor s-au găsit 40 de voturi în plus pentru contracandidatul lui Radu Mihaiu.

Rareș Hopincă acuză reziștii că au tergiversat numărarea voturilor: Primarul USD continuă să chinuie oamenii

Și în Sectorul 1 continuă scandalul. Clotilde Armand spune că peste 100 de procese verbale au fost modificate și urcate în sistemul Autorității Electorale Permanente. Diferența după încheierea voturilor în cel mai bogat sector al Capitalei este de aproximativ 600 de voturi în favoarea lui George Tuță.

Din disperare că au pierdut alegerile și că au rămas fără șef în fruntea partidului, reziștii au depus plângeri penale la Parchetul General în care acuză coruperea alegătorilor și fraudarea alegerilor.