MENIU

Liviu Pop: OUG privind revoluţionarii nu poate fi retrasă. Îi invit la continuarea discuțiilor

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, luni, că retragerea OUG nu poate fi operabilă, însă, în Parlament, pe traseul legislativ, se vor putea face eventuale corecturi. Totodată, Liviu Pop a precizat că invită reprezentanţii revoluţionarilor, marţi, pentru continuarea discuţiilor, în acest sens, potrivit Mediafax.

"Retragerea OUG nu poate fi operabilă, însă, în Parlament, pe traseul legislativ, se vor putea face eventuale corecturi la aceasta. Cât timp există deschidere către dialog cred cu tărie că anumite probleme semnalate pot fi remediate. Doar prin dialog, prin consultări, se poate ajunge la stabilitate, la eliminarea conflictelor sociale şi a acţiunilor revendicative", a declarat ministrul delegat pentru Dialog Social, în cadrul unui comunicat transmis Mediafax.

Totodată, Liviu Pop a ținut să precizeze că reprezentanţii Asociaţiilor de Revoluţionari din România sunt aşteptaţi, marţi, de la ora 12.00, la cabinetul său, pentru continuarea discuţiilor.

Potrivit demnitarului, la întâlnirea cu revoluţionarii, de luni, au participat Alexandra Braica, secretar de stat pentru Dialog Social în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Adrian Sanda, secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Revoluţionarilor din decembrie 1989 şi a Deţinuţilor Politici, Gheorghe Tănăsoiu, secretar general la Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Revoluţionarilor din decembrie 1989 şi a Deţinuţilor Politici, şi Corneliu Vişoianu, consilier al prim-ministrului.

 

 Mai multe pe Mediafax.