MENIU

Dragnea, către studenţi: "Pescuitul, periculos. Cele mai frumoase fete, la facultatea din Teleorman"

În deschiderea anului universitar, Liviu Dragnea le-a transmis studenţilor din Alexandria câteva sfaturi: să înveţe să se descurce, pentru că viaţa este dură după ce termini facultatea iar nimeni nu îi va angaja doar pentru că au o diplomă. Pe de altă parte, şeful PSD s-a ţinut şi de glumele sale caracteristice. Acesta a spus că cei mai deştepţi studenţi sunt la Universitatea Valahia, dar în schimb, cele mai frumoase fete sunt la Facultatea din Alexandria, Teleorman, care face parte tot din Universitatea Valahia.

"Şi domnule rector, întradevăr, cei mai frumoşi studenţi şi deştepţi sunt la Universitatea Valahia, dar cele mai frumoase fete studente sunt la facultatea din Teleorman. Asta trebuie să recunoaşteţi şi dumneavoastră".

Pe de altă parte, Liviu Dragnea le-a transmis studenţilor să nu se apuce de pescuit, pentru că a devenit periculos în România, a spus acesta făcând referire la  dosarul Belina

"Noi nu începeam la 1 octombrie, ci pe 15 septembrie. In primele zile, noi nu ne strangeam asa, ca voi. Unii mergeam in Delta, la pescuit. Nu va sugerez, pentru ca se pare ca a devenit ceva periculos in Romania. Altii mergeau la mare", a declarat Liviu Dragnea în cadrul discursului său.