MENIU

Liviu Dragnea: Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie să o şi pupi

Liviu Dragnea mai vine cu precizări după ce a a fost la pescuit cu Sorin Grindeanu. Astfel, acesta a reiterat faptul că el nu capturează peşti, ci îi eliberează. 

"Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie sa o şi pupi, eu nu capturez peşti. Orice peşte pe care l-am capturat, a fost eliberat", a spus Dragnea. 

Reamintim că guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD, Liviu Dragnea. El s-a aratat nemultumit de faptul ca, in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta. "Ar fi putut sa arate captura, sa o pupe si sa ii dea drumul!" a declarat seful Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, la Europa FM.

La sfarsitul lunii martie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, prim-ministrul prinzand noua stiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un incepator” care nu a pus niciodata mana pe lanseta.

Mai multe articole despre:
anunţ decizii Liviu Dragnea măsură algeri