MENIU

Liviu Dragnea anunță o avalanșă de pomeni electorale

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat vineri, la Botoșani, o avalanșă de pomeni electorale: bani pentru cei care vor să își izoleze caselor sau să le racordeze la gaze, apă sau canalizare, centre de radioterapie și centre multifuncționale rurale.

Liviu Dragnea a anunțat o suma de 20.000 de lei, dar care poate ajunge până la 40.000 de lei, „cu garanții de credit”, pentru izolarea termică a caselor, încălzirea prin centrale, conectarea la apă, gaze sau canalizare sau instalații sanitare în case.

„Programul se adresează persoanelor fizice și va fi aprobat cât de curând prin ordonanță de urgență și nu are caracter de ajutor de stat”, a spus Dragnea, fără a explica sub ce formă vor fi acordate concret aceste sume.

Un alt program: Dezvoltarea afacerilor mici, un „ajutor” de până la 200.000 euro, cu un număr de 10.000 de beneficiari „în prima etapă”

Dragnea a anunțat apoi un program care vizează construcția de 20 de centre de radioterapie pentru copii și adulți în perioada 2019 - 2020.

Urmează crearea de „centre multifuncționale rurale”, astfel încât oamenii „să nu mai meargă în reședința de județ”. Aici ar urma să funcționeze filiale bancare, poștă sau direcțiile agricole, a susținut Dragnea.

Pentru acest program ar urma să existe un buget de 25 de milioane de lei, potrivit liderului PSD, scrie hotnews.ro.

Dragnea şi Dăncilă, huiduieli şi baie de mulţime la Botoşani (VIDEO)

Mai multe articole despre:
pomeni electorale Liviu Dragnea