MENIU

Liviu Dragnea a dansat pe manele, la nunta fiului său. Ce melodie i-a cântat Florin Salam

Liviu Dragnea a dansat până în zori la nunta fiului său, inclusiv pe muzica lui Florin Salam, prezent la nuntă. Liderul PSD și-a etalat stilul de dans pe versurile cântecului „Eu las lumea să vorbească”. Se vede cum Dragnea „simte” versurile în timp ce danseasă cu pași mărunți, dar și ceilalți nuntași se distrează de minune în jurul lui, notează cancan.ro. 

Liviu Dragnea a dansat până în zori la nunta fiului său. Acesta i-a invitat pe toţi liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului său. Printre aceștia s-au numărat și nume mari din politica românească, dintre care îi amintim pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, iar atmosfera a fost întreținută până în zori de către manelistul Florin Salam. Într-o înregistrare obținută de Cancan.ro, se pare că Liviu Dragnea vrea să îl detroneze pe Gigi Becali la dans.

Până acum, latifundiarul din Pipera era unul dintre personajele din showbiz cu dansul cel mai…atipic. Acum, Liviu Dragnea s-a înscris să-l detroneze pe patronul de la FCSB, pe melodiile cântate de Florin Salam. Liderul PSD a „bătut-o mărunțel” în mijlocul ringului de dans și al celorlalți petrecăreți, făcând senzație cu mișcările sale inedite. Imaginile, în acest link .