MENIU

LISTA PREZIDENŢIABILILOR: Cine visează să ajungă la COTROCENI

LISTA PREZIDENŢIABILILOR: Cine visează să ajungă la COTROCENI / Foto: MEDIAFAX

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU este cel mai nou nume înscris pe lista aspiranţilor la preşedinţia României.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale din partea unui USL refăcut, în care locul PNL va fi luat de formaţiunea nou înfiinţată: Partidul Reformator Liberal.

"Nu mă interesează nici postul de ministru, nici de vicepremier, nici de preşedinte al Senatului. Am fost premier. E caraghios să-mi doresc mai puţin", a spus Tăriceanu.

"Sunt convins că îl voi învinge pe Crin Antonescu", a adăugat fostul premier, catalogându-l pe preşedintele PNL drept "un alter ego" al lui Traian Băsescu.

CRIN ANTONESCU are, în continuare, acelaşi ţel: să fie primul preşedinte liberal.

Inclusiv numele lui KLAUS IOHANNIS a fost vehiculat pentru o eventuală candidatură, deşi unii l-au plasat în postura de prim-mistru.

În urmă cu doar câteva luni au apărut primele zvonuri referitoare la o eventuală candidatură a lui VICTOR PONTA la Cotroceni. Acum a devenit aproape clar că şeful Guvernului se va lupta să câştige fotoliul prezidenţial, deşi, deocamdată, susţine că ţelul său rămâne acela de a fi prim-ministru.

Mişcarea Populară merge pe mâna lui EMIL BOC la prezidenţiale. "Boc a fost un foarte bun premier şi ar putea fi un bun preşedinte", au spus mai mulţi lideri ai partidului.

CĂTĂLIN PREDOIUeste în continuare varianta celor de la PDL pentru alegerile prezidenţiale. "Timpul va demonstra că eu sunt o soluţie", le-a transmis Predoiu alegătorilor.

Şi în privinţa eventualei candidaturi a lui GEORGE MAIOR pentru prima funcţie în stat s-a speculat mult. "Nu mă interesează postura de candidat la preşedinţie, ci problemele de spionaj şi contraspionaj", continuă, însă, să susţină şeful SRI.