MENIU

Liderul PNL Gorj: Tăriceanu face cea mai mare prostie. Nu-l va urma nimeni, e de râs ce vrea el!

Liderul PNL Gorj: Tăriceanu face cea mai mare prostie. Nu-l va urma nimeni, e de râs ce vrea el!

Liderul PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, apreciază că decizia fostului premier Călin Popescu Tăriceanu de a înființa un nou partid liberal reprezintă "cea mai mare prostie" pe care acesta o putea face, apreciind că nu îl va urma nimeni în noua formaţiune.

Senatorul Dian Popescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu are informații că vreun coleg de-al său din organizație ar fi interesat de proiectul lui Tăriceanu de înfiinţare a unui nou partid.

"E o prostie. Cea mai mare prostie a lui. Va vedea că nu îl va urma nimeni pentru că e de râs ceea ce vrea el să facă. Acest proiect se va stinge, nu se va materializa pentru că nu are nicio valoare, în ciuda sprijinului de care beneficiază din partea unor politicieni ai momentului", a afirmat liderul PNL Gorj.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.

Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la un post TV, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.