MENIU

Liderii PSD din Transilvania, întâlnire de taină

Tabăra anti-Dragnea crește de la o oră la alta. Liderii PSD din Transilvania s-au văzut azi pentru a cere lămurirea de urgență a situației în care a ajuns partidul.

Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a intervenit la Realitatea TV, unde a vorbit despre acestă întâlnire.

"Marea majoritatea a preşedinţilor organizaţiilor din Transilvania, la Bistriţa: Satu Marea, Braşov, Zalău, Bistriţa. Aproape toţi au avut poziţii similare, am vorbit despre starea actuală a partidului, despre cum trebuie să se dezvolte în perioada următoare.

Nemulţumirile nostre sunt următoarele: toate aceste discuţii din spaţiul public trebuie să înceteze imediat. Liderii de la Bucureşti trebuie să înţeleeagă că fac rău partidului, pentru că urmează căderea Guvernului. Vom rata obiectivele pe care ni le-am stabilit. Ne dorim ca aceste lucruri să fie discutate într-o şedinţă formală a partidului.

Eu n-am văzut această scrisoare, nimeni n-a semnat. Liviu Dragnea a obţinut nişte rezultate istorice pentru noi, ca şi partid. Nu putem despre înlocuirea unui om cât nu există o alternativă. Aşteptăm şi noi să vedem această scrisoare. Dacă în alte zone preşedinţii nu s-au întâlnit, ar fi bine s-o facă", a spus Zetea.

Mai multe articole despre:
liderii PSD intalnire de taina