MENIU

Liderii Coaliției, față în față după atacurile în lanț. Ciolacu și Ciucă vor participa la două evenimente comune: îi va ține fotoliul de la Cotroceni în continuare la distanță?

Liderii Coaliției, față în față după atacurile în lanț. Ciolacu și Ciucă vor participa la două evenimente comune

Scandal major în Coaliție după ce Nicoale Ciucă și-a lansat oficial candidatura la Biroul Electoral Central.Pana acum au avut loc atacuri toxice între liderii alianței de la disnta, insa, astăzi acestia se vor întâlni față în față in cadrul a două evenimente. Ciolacu se alintă și se gândește numai la el și PSD, sustine Nicolae Ciucă, partenerul de Coaliție al lui Marcel Ciolacu. Mai mult, seful liberalilor a precizat că vrea o coaliție de dreapta și a mai spus că în acest moment cel mai bine ar fi ca PNL și PSD să ia o „pauză operativă” de la discuții, asta după ce s-au întrecut anumite limite. 

Sunt tensiuni fără precedent între contracandidații pentru cursa pentru cea mai importantă funcție în stat, respectiv între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Am văzut declarațiile liderului PNL de miercuri, după ce și-a depus oficial candidatura pentru Cotroceni la Bicorul Electoral Central și a respins vehement oferta lui Marcel Ciolacu de a fi premier, în contextul în care cei de la PSD ar câștiga alegerile prezidențiale. Mai mult decât atât, Ciucă spune că nu vede o continuare a parteneriatului dintre PNL și PSD și după alegeri. Mai mult decât atât, acesta a spus că s-ar îndrepta către o coaliție de dreapta.

Sondajul care pulverizează scena politică, în prag de alegeri: românii au decis cine joacă în finala prezidențială. Cifrele momentului

Există, așadar, o oarecare ruptură în aceste momente între PSD și PNL. În plus, liderul liberalilor nu vede o variantă ca Marcel Ciolacu - în contextul în care Ciucă ar deveni președintele României - să ocupe fotoliul de la Palatul Victoria, respectiv funcția de premier. 

După tensiunile dintre cei doi și după atacurile din spațiul public, atât Nicolae Ciucă, cât și Marcel Ciolacu vor sta astăzi față în fața. Cei doi lideri politici vor fi prezenți la două evenimente comune.