MENIU

Lider PNL, săgeți otrăvite către PSD: Uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale!

Lider PNL, săgeți otrăvite către PSD: Uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale!

Tănase Stamule, decanul Facultății de Administrare a Afacerilor cu predare în limbi străine din cadrul ASE, lansează un avertisment extrem de dur la adresa premierului Marcel Ciolacu: uită că a mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale!

"Colegii de la PSD uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale. Amenințările puerile transmise de camarila primului covrigar al țării ne lasă pe noi liberalii reci. 

Discuțiile din martie, legate de calendarul alegerilor, au fost pe baze total diferite, cu PSD spunând atunci că nu vor avea candidat la prezidențiale. Acum că domnul Ciolacu speră să intre în turul 2 alături de netotul aurar ce promite case aproape gratis și credite ieftine, li s-a umflat pipota socialiștilor și chiar încep să creadă că românii vor vota un PSD-ist fară școală pentru a-l pune președintele României.

Partidul Național Liberal și-a respectat toate angajamentele față de PSD. Inclusiv rocada premierilor a fost făcută în ciuda credinței lor profunde că domnul Ciucă nu se va retrage. Înțelegem că visează la Cotroceni și că printre huiduielile primite la Frankfurt, de la căldură și bere unii socialiști au zis că dau lovitura cu covrigarul, însă de la vis până la realitatea mai e de trecut votul românilor.

Alegerile trebuie ținute la termen, pentru ca românii să vadă, cu bune și rele, exact ce pot și vor toți candidații", a scris Tănase Stamule, într-o postare pe Facebook. 

Mai multe articole despre:
tanase stamule marcel ciolacu