MENIU

Liberalii răspund atacurilor pesediste: Se tem că vom câștiga alegerile

Liberalii răspund atacurilor pesediste: Se tem că vom câștiga alegerile

Liberalii răspund atacurilor în rafală venite din partea Partidului Social Democrat! Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a declarat în direct la Realitatea PLUS că atitudinea social democraților dă dovadă de frustrare și frică și spune că partidul a demonstrat că poate câștiga alegerile din România. În ceea ce privește haosul uriaș creat după distribuirea deciziilor de recalculare, liberalii spun că Ministerul Muncii este la colegii de guvernare care trebui să vină cu soluții. Și Raluca Turcan, fosta ministră a Muncii, a reacționat și arată cum au crescut pensiile. 

"Sa-ti incepi campania electorala fix cu atacuri la Partidul National Liberal, la partenerul de guvernare, pana la urma, e ca si cum zic acesti social democrati - aceasta e problema Romaniei. Da dovada evident de foarte multa slabiciune, da dovada de lipsa de imaginatie si frustrare si, probabil, foarte mula frica pentru ca pesedistii stiu ca PNL are potentialul sa uneasca dreapta in turul doi in jurul acestui partid si sa castige alegerile din Romania.

Din pacate, mult-trambitatul proiect al maririii pensiilor, cu toate ca era vorba de o recalculare, se indreapta catre un esec de proportii. E o problema pe care trebuie sa o rezolve", a declarat Ionut Stroe

Liberalii spun că toate erorile care s-au produs în urma recalculării trebuie remediate de către Ministerul Muncii.

"Trebuie gandit din nou si vazut daca s-a gresit cu ce s-a gresit. Au prim-ministru, ministrul Muncii, sa rezolve", a spus senatorul PNL Virgil Guran.

Nicolae Ciucă: E nevoie de un președinte care poate duce România mai departe, nu lideri de gașcă, cu mize de moment și sete de putere. Atac dur la Marcel Ciolacu

Cu un mesaj a venit și Raluca Turcan. Fosta ministră a Muncii arată că pensiile au început să crească după intrarea PNL la guvernare. Dacă în 2019 punctul de pensie era de puțin peste 1.200 de lei, anul acesta a ajuns la 2.032 de lei.

Dan Motreanu vine și el cu un mesaj dur. Acesta spune pe pagina sa de Facebook că "Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu, iar românii nu vor un președinte din partea unui partid-stat ca PSD, ai cărui reprezentanți s-au dovedit, în repetate rânduri, aroganți, vicleni , mincinoși și cu apucături comuniste".

Liberalii, cu tunurile pe social-democrați. Lucian Bode: PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganță și populism!

Alina Gorghiu spune că un președinte de dreapta va fi mereu factorul de stabilitate pentru justiție și va bloca mereu derapajele PSD. 

Mai multe articole despre:
liberali atacuri psd alegeri congres psd