MENIU

Liberalii, protest în fața sediului PSD: "Aici a murit justiția"

<p>http://www.ziare.com/stiri/proteste/liberalii-au-protestat-in-fata-sediului-psd-aici-a-murit-justitia-1355148</p>

Liberalii au iesit în stradă, joi, în semn de protest față de votul din Senat, în cazul lui Dan Șova. Cluburile Studențești Liberale și Tineretul Liberal au protestat, în fața sediului PSD, din Kiseleff, se arată pe pagina de Facebook CSL, citată de Ziare.com. 

"Cluburile Studențești Liberale din Municipiul București (CSLMB), în colaborare cu Tineretul Național Liberal, au organizat joi, 26 martie 2015, o acțiune de protest, în fața sediului Partidului Social Democrat, din Șoseaua Kiseleff, prin care s-a încercat atragerea atenției opiniei publice, asupra incalcarii Constituției, de către Senatul României, în votul dat asupra cererii de arestare, formulată de DNA în cazul lui Dan Șova", arata CSL.

După ce senatorul Dan Șova a fost salvat de arest, de către colegii săi din Senat, oamenii au anunțat că vor ieși, în stradă, la sfârșitul săptămânii, în semn de protest față de imunitatea parlamentară. Mișcările de protest se desfășoară sub lozinci precum "Nu șovăim!", sau "Dan Ș-O VA lua".

Se anunță, astfel, proteste în Capitală, dar și în mai multe orașe din țară. De asemenea, diaspora a transmis că se va alătura mișcărilor de stradă.

În București, protestul este programat, vineri, la ora 18:00. De asemenea, pe pagina de Facebook București - împotriva imunității parlamentare - acțiune de protest, internauții anunță că vor protesta și duminica.

Mai multe pe Ziare.com.