MENIU

Liberalii, cu tunurile pe social-democrați. Lucian Bode: PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganță și populism!

Lucian Bode/ Arhivă foto

Secretarul general al PNL Lucian Bode a lansat, sâmbătă, un atac virulent la adresa partenerilor de Coaliție social-democrați. Într-un mesaj postat pe Facebook, Bode a transmis că "PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganță și populism!"

"Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison.
De ce? Pentru că știu că vor pierde din nou președinția României. Știu că, de 20 de ani, de la Ion Iliescu, românii nu au mai vrut PSD la Cotroceni. Știu că dreapta va învinge din nou", a declarat Bode, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.
 
Mai mult, liberalul le-a transmis partenerilor de Coaliție "să aibă puțintică răbdare", precizând că "nu mai e mult și vor afla cum e să ia bătaie de la dreapta".
 
""Ei știu ceva bătaie, că au mai luat", parafrazând cuvintele rostite de o doamnă la Congres la adresa unui fost candidat al PSD la prezidențiale care a fost doar pentru o noapte președinte.
 
Se tem de PNL și maschează asta cu atacuri disperate, afundându-se în ridicol. În schimb, în mod curios, vedem zero atacuri la AUR!", a spus Bode.
 
Liberaul nu s-a oprit însă aici și a continuat arătând că "PSD a picat din nou testul decenței și demnității în politică".
 
"Fac aceeași politică de acum 35 de ani, doar cu puțină spoială. Din păcate pentru ei, și românii văd acest lucru", a subliniat secretarul general al PNL.
Mai multe articole despre:
lucian bode bode pnl psd alegeri 2024