MENIU

Dragnea susține modificarea legilor justiției: "V-ați atins obiectivul, ați spus ce aveați de sus"

Legile justitiei

Liderul PSD Liviu Dragnea a reiterat luni că susține OUG 7 privind legile justiției, ignorând astfel protestele care au avut loc duminică în mai multe orașe din țară.

„Am răspuns la această întrebare, cred că joi. Nu mai știu când ne-am întâlnit ultima dată. Am văzut-o după aia și acum o susțin. Acel articol care a stârnit numeroase nemulțumiri a fost inspirat de regulamentul pentru desemnarea procurorilor europeni, fiind adoptată și OUG în sensul acesta, care permite și judecătorilor să devină procurori europeni. Se pare că s-au gândit că dacă este un model european poate fi introdus și în legislația noastră. Dacă acel articol a generat atât de multe nemulțumiri, după întâlnirea, dna prim-ministru și ministrul Justiției vor lua o decizie”, a spus Liviu Dragnea, după ședința PSD de la Palatul Parlamentului.

Șeful PSD a mai spus că: "Din câte am înțeles astăzi după -amiază, va avea loc și o întânire cu doamna prim - ministru și asoiațiile de magistrați și în funcție de ce se va discuta acolo, se va lua o decizie. Eu cred că este un demers foarte bun al primului ministru, cine a acceptat este interesat de dialog, cine nu, nu", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă totuși consultările nu ar fi trebuit să aibă loc înainte de adoptarea ordonanței, Dragnea a răspuns: "V-ați atins obiectivul, ați spus ce aveați de sus".

Liviu Dragnea îl atacă pe Iohannis cu alocațiile: ”Calcă pe cadavre pentru un nou mandat”

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea legile Justitiei oug 7