MENIU

Lasconi, SABOTATĂ de propriu partid. De ce nu o susțin reziștii la alegeri pe șefa partidului: tensiuni uriașe

Elena Lasconi / Foto: Inquam Photos

Este haos în USR. Reziștii au început să se saboteze între ei. Șeful USR București, Vlad Voiculescu, are o singură postare pe Facebook cu candidata la prezidențiale, Elena Lasconi, din iunie și până acum.

Sunt tensiuni în acest moment în interiorul partidului USR. Lucrul acesta se întâmplă cu 2 luni înainte de alegerile prezidențiale din această iarnă, și în ceea ce privește lipsa de postări pentru susținerea Elenei Lasconi din mendiul online de pe paginile de socializare ale lui Vlad Voiculescu, liderul USR București. 

Sunt membri ai partidului care spun că asta nu înseamnă neapărat că Vlad Voiculescu nu o susține pe Elena Lasconi. Sunt însă și alți membri ai USR care spun că Lasconi se bucură, de fapt, de toată susținerea colegilor. 

Clotilde Armand a ieșit din nou pe stradă, să strângă semnături pentru Lasconi. Cum a fost luată peste picior de trecători - VIDEO

Acest scandal a început însă cu două luni înainte de a avea loc  aceste alegeri. 

Reamintim că atunci când a avut loc Congresul USR, Vlad Voiculescu  - liderul USR București - a candidat pentru o funcție de conducere din tabăra adeversă.