MENIU

Lasconi, acuzații grave la adresa lui Mircea Geoană: S-a întâlnit cu un individ periculos pentru România. Cum răspunde echipa de campanie a fostului număr 2 al NATO

Lasconi, acuzații grave la adresa lui Mircea Geoană: S-a întâlnit cu un individ periculos pentru România

Acuzații grave din partea Elenei Lasconi la adresa lui Mircea Geoană. Șefa USR a spus că fostul secretar general adjunct al NATO s-a întâlnit recent cu liderul unei grupări de infractori informatici. Rețeaua ar fi fost responsabilă pentru fraude electorale care au avut loc în 30 de state, a declarat Lasconi. 

"Tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos.

 Și România ar trebui să îl considere periculos pentru că conduce o divizie care au manipulat alegerile în peste 30 de țări din lume", a afirmat Lasconi la un post TV. 

În legătură cu declarațiile Elena Lasconi, candidată la președinție din partea USR, echipa de campanie a lui Mircea Geoană, candidat independent la funcția de șef al statului, a transmis: ”Este nedemn din partea unui candidat la alegerile prezidențiale să arunce în spațiul public suspiciuni despre un alt candidat fără să le dovedească sau să le lămurească pînă la capăt. Nu putem răspunde la acuzații fără subiect, predicat și dovezi despre presupuși hackeri și alte închipuiri și este penibil să facă altfel de insinuări fără vreo dovadă. Este necesar ca doamna Lasconi să explice urgent ce a vrut să spună exact și vom răspunde cînd va fi clar despre ce este vorba. Îi rugăm pe toți candidații să trateze cu responsabilitate această campanie prezidențială și să aibă respect față de cetățeni”.

Mai multe articole despre:
elena lasconi lasconi mircea geoana hacker