MENIU

KLAUS IOHANNIS. Anunţ surpriză făcut de KLAUS IOHANNIS

KLAUS IOHANNIS. Anunţ surpriză făcut de KLAUS IOHANNIS

KLAUS IOHANNIS. Crin Antonescu a anunţat oficial nominalizarea primarului Sibiului, Klaus Johannis, prim-vicepreşedinte al partidului, pentru funcţiile de vicepremier şi ministru de Interne. UPDATE: KLAUS IOHANNIS a anunţat că că nu este dispus să renunţe foarte uşor la Primărie şi că, dacă legislaţia permite, va păstra funcţia, concomitent cu poziţiile din Guvern, apreciind că se pot găsi soluţii de interimat pentru o perioadă rezonabilă de timp.

KLAUS IOHANNIS este propunerea PNL pentru funcţiile de vicepremier şi ministru de Interne în Guvernul Ponta. În acelaşi timp însă, Johannis a anunţat că rămâne şi primar. El a declarat că nu este duispus să renunţe foarte uşor la Primărie şi că, dacă legislaţia permite, va păstra funcţia, concomitent cu poziţiile din Guvern, apreciind că se pot găsi soluţii de interimat pentru o perioadă rezonabilă de timp.

"Nu sunt dispus să renunţ foarte uşor la primărie. Dacă legislaţia permite, voi face apel la această legislaţie care reglementează situaţii excepţionale. Aceasta nu este o strictă urgenţă. Cred că se găsesc soluţii pentru a realiza un interimat de o lungime rezonabilă pentru a vedea cum se rezolvă lucrurile", a spus KLAUS IOHANNIS.

KLAUS IOHANNIS a declarat, vineri, că acceptat nominalizarea sa în Guvern pentru "coordonare" şi "impunerea legii", precizând că garantează că face ceea ce face "pentru a îmbunătăţi vizibil componenta liberală în Guvern" şi percepţia publicului asupra liberalilor.

Iohannis, prim-vicepreşedinte al PNL, a menţionat că a fost "rugat" de colegii săi de partid să accepte să fie nominalizat în Guvern.

KLAUS IOHANNIS a spus că obiectivele sale în poziţiile guvernamentale sunt "coordonare" şi "impunerea legii".

"În rest, am spus şi colegilor, că garantez că fac ceea ce fac pentru a îmbunătăţi vizibil componenta liberală din Guvern şi pentru a îmbunătăţi percepţia pe care noi, liberalii, o avem în opinia publică", a precizat Iohannis.

Surse din PNL au relatat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a adresat, vineri, membrilor BPN reuniţi la Palatul Parlamentului, în discursul de deschidere a şedinţei, spunându-le că nu îşi doreşte ca partidul să iasă de la guvernare, ci "să intre" la guvernare.

"Nu vreau să ieşim de la guvernare, vreau să intrăm!", le-a spus Antonescu liberalilor.

Mai multe articole despre:
PNL Sibiu primar Klaus Iohannis