MENIU

Joe Biden, gafă de proporții: Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite l-a confundat pe Donald Trump cu George Bush

Joe Biden

O banală scăpare l-ar putea costa scump pe candidatului democrat la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie din Statele Unite. Joe Biden a uitat cu cine se luptă pentru Casa Albă și l-a confundat pe Donald Trump cu George Bush. Nu este prima gafă de acest fel facută de Biden, lucru care alimentează, din plin, acuzaţiile contracandidatului său. Trump îl suspectează pe Biden de capacitate mentală afectată. 

”Ce fel de ţară vom fi? Încă 4 ani cu George, ăăă, George, el... o să ne trezim în situaţia în care... Dacă Trump va fi ales, vom fi, vom fi într-o lume diferită", a spus JOE BIDEN, candidatul democrat la preşedinţia Statelor Unite, conform dailymail.co.uk

Se pare că Biden a uitat, pentru moment, cine este contracandidatul său, iar soţia sa, Jill, aflată lângă el, îi şopteşte, disperată, de mai multe ori, cuvântul Trump. Nu se ştie la care George, dintre foştii preşedinţi, s-a gândit Biden în acel moment.

Gafa sau simpla scăpare survine la numai două zile de la altă exprimare total nefericită a lui Biden.

”Am pus la punct, cred eu, cea mai vastă şi cuprinzătoare organizaţie de fraudare a votului din istoria politicii americane”, a spus Joe Biden.

Ambele uriaşe gafe au fost rapid taxate de echipa de campanie a lui Donald Trump, care pune sub semnul întrebării din nou capacitatea mentală a candidatului democrat Joe Biden în vârstă de 77 de ani. 

Mai multe articole despre:
joe biden alegeri sua 2020