MENIU

Ionel Dancă: „Noua conducere PNL a votat decesul politic al partidului într-o alianță cu PSD”

Ionel Dancă

Ionel Dancă este de părere că noua conducere PNL a votat decesul politic al partidului în alianța cu PSD. Acesta consideră că „noua conducere a PNL și presedintele Klaus Iohannis au adus PNL într-un punct mort, fără viitor și fără speranță”.

„Noua conducere PNL a votat decesul politic al partidului într-o alianță cu PSD, împotriva votului românilor, împotriva voinței membrilor PNL și împotriva istoriei celui mai vechi partid democratic din România și din Uniunea Europeană.

Nu mai sunt multe de spus în interiorul PNL. Vreau, totuși, să-i întreb pe colegii care încă mai cred că se poate face opoziție din interior, la ce-au folosit voturile împotriva deciziei Biroului Politic Național de formare a unui Guvern cu PSD?!

Nu vorbesc de oportuniștii și trădătorii politici din #echipadistrugatoare care au incercat un simulacru de vot împotrivă pentru a-și spăla imaginea.

Ma refer la colegii de bună credință, cu ce schimbă votul vostru împotrivă soarta Partidului National Liberal care se sinucide politic în cadrul negocierilor cu PSD?!

Alături de Ludovic Orban și mai mulți colegi parlamentari ne-am dezafiliat din grupul parlamentar PNL și de noua conducere PNL și am avertizat că se va ajunge aici. Noua conducere PNL și Presedintele Klaus Iohannis au adus PNL într-un punct mort, fără viitor și fără speranță”, a transmis Ionel Dancă.

Mai multe articole despre:
ionel danca psd guvern alianta pnl