MENIU

Ion Mînzînă: Încrederea pe care mi-ați acordat-o m-a onorat, dar a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ!

Ion Mînzînă

Duminică, pe 9 iunie, au loc alegerile locale. Argeșenii sunt chemați la urne pentru a-și alege președintele Consiliului Județean, primarii, consilierii județeni și locali.

Echipa PSD condusă de Ion Mînzînă a dus Argeșul pe primul loc. În cei patru ani de mandat, Argeșul a derulat proiecte în valoare de peste 700 de milioane de euro în investiții record de infrastructură rutieră, sănătate, educație și cultură. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, mulțumește argeșenilor pentru votul de încredere de acum patru ani, vot care l-a onorat dar, în același timp, i-a dat și o responsabilitate uriașă.

 

”Dragi argeșeni,

Încrederea pe care mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ.

 

Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete.

 

Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit! Și pentru asta vă mulțumesc!

 

Am derulat proiecte în valoare de aproximativ 700 milioane euro în cei patru ani de mandat. Am bătut toate recordurile din ultimii 35 de ani privind investițiile în infrastructura rutieră, sănătate, cultură și educație.

 

Am credința că numai împreună putem continua dezvoltarea Argeșului și putem avea o viață mai bună aici, la noi acasă!

 

Așa să ne ajute Dumnezeu!” – Ion Mînzînă.

 

Material publicat la comanda Partidului Social Democrat, Organizatia Arges, cod mandatar financiar 21240002.

Mai multe articole despre:
ion minzina alegeri locale 2024