MENIU

Ion Cristoiu: "Ce vină are președintele Băsescu, ce poate să îi facă fratelui?"

<p>Ion Cristoiu</p>

Ion Cristoiu, invitat într-o ediție specială la REALITATEA TV, a comentat reținerea pentru 24 de ore a  lui Mircea Băsescu pentru acuzația de trafic de influență, scandalul în care a fost implicat fratele președintelui, dar și cât de afectată va fi imaginea președintelui țării, Traian Băsescu.

"Mircea Băsescu a fost reținut. E un om matur pe picioarele lui, putae să fie și împușcat. Apropo de șantaj, înseamnă că cei doi se cunoașteau. De unde avea ală probe, dacă nu aveau nicio legătură?
Avocatul Abraham a procedat corect că s-a dus la un post de televiziune. Domnii de la DNA nu l-a întrebat pe Mircea Băsescu de unde îl știe, dar în seara asta am aflat că Mircea Băsescu a luat mită de 250 de mii de euro.

Atacul la adresa justiției a venit de la mașinăria de propagandă a PSD.
Avem din punctul de vedere al faptelor două fapte: primul la care nu s-a dat răspuns și trebuie anchetă: un domn se duce și face o plângere de șantaj. Interlopul nu îl șantaja și îi cerea banii, asta descoperim acum.
După ce l-au reținut, Abraham a depus două probe pentru a arăta că clientul lui nu îl șantaja pe Mircea Băsescu. DNA București ne confirmă.

Etapa 2 și aici începe mineriada justiei. Voiculescu și Ponta ne spune că justiția e la mâna lui Băsescu, stenogramele nu ne arată nimic din asta.

Ce vină are președintele Băsescu, ce poate să îi facă fratelui? ", a spus Ion Cristoiu, la REALITATEA TV.

 


Ion Cristoiu: Traian Băsescu nu e o țintă, gata s-a terminat!

"Dacă ați observat de la planul de dimineață s-a ajuns la o teză susținută mai ales de Victor Ponta și anume că Traian Băsescu controlează Justiția. Care e proba? Băsescu nu mai este o piesa nici pentru Ponta, nici pentru Voiculescu.
Până pleacă Băsescu, teza lansată în ianuarie de baronii PSD este ca trebuie să dărămâm regimul lui Băsescu și iată o probă, dar nu era.
Traian Băsescu nu e o țintă, gata s-a terminat!", a spus Cristoiu.