MENIU

IOHANNIS, despre suspendarea lui BĂSESCU: "Este o acțiune fumigenă, inutilă"

<p>Klaus Iohannis</p>

KLAUS IOHANNIS, invitatul lui Rareș Bogdan, la emisiunea JOCURI DE PUTERE și-a exprimat părerea cu privire la acțiunea de suspendare a președintelui Traian Băsescu, inițiată de șeful Senatului - Călin Popescu Tăriceanu.

"Inițiatorul Tăriceanu vrea să obțină ceva electoral. Ce anume vrea să obțină mi-e greu să înțeleg, însă dacă ne uităm vedem că România se află într-o zonă geopoltică cu multă acțiune. Estul Ucrainei este o situație care trebuie să ne îngrijoreze profund. Summitul NATO a fost cu rezultate bune pentru România.
Este o fumigenă lansată ca să vadă cum reacționează publicul și politicienii.  Acțiunea de suspendare este gândită ca o acțiune inutilă, care va acoperi faptul că unii candidați nu au nimic de spus, nu au un program în această campanie electorală și atunci s-au gândit că este necesar să creeze acest zgomot de fond care să acoperă această lipsă de perspectivă.
Noi ACL, suntem de părere că este o acțiune fumigenă, inutilă, care vrea să creze dezordine în perioada de alegeri. Decizia va fi luată de Parlamentari. Este evident că acolo unde se pune această acțiune de suspendare trebuie să existe o discuție, dar sunt convins că parlamentarii nu vor merge pe mâna lui Tăriceanu. Nu vor vota pentru suspendare!"