MENIU

Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt. Lista integrală, săptămâna viitoare

<p>Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuv&acirc;nt. Lista integrală, săptăm&acirc;na viitoare</p>

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunțat, luni seară, într-o postare pe Facebook, că Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt începând cu data de 21 decembrie şi că lista integrală a echipei, care îl va însoţi la Palatul Cotroceni, va fi dată publicităţii săptămâna viitoare, informează Mediafax.

"Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare", a scris Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare şi fost jurnalist la BBC, a scris anterior pe contul său de Facebook că preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus să-i fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni, informaţia fiind confirmată de persoane din staff-ul lui Iohannis.

”O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina de Facebook.

Informaţia a fost confirmată, pentru Mediafax, de surse din staff-ul preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Potrivit CV-ului, postat pe site-ul Editurii Polirom,  Tatiana Niculescu Bran a absolvit, Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

 

Mai multe pe Mediafax.