MENIU

IOHANNIS: Intrăm în pre-campanie. TINERII, GRUPUL ŢINTĂ la care mă uit cel mai mult

IOHANNIS: Intrăm în pre-campanie. TINERII, GRUPUL ŢINTĂ la care mă uit cel mai mult

Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidenţiale, a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că tinerii sunt grupul ţintă: "Tinerii trebuie să înţeleagă că votul lor e important".

"Eu am în spate o echipă puternică, două partide care au fuzionat, o echipă performantă de oameni performanţi, avem jumătate dintre primarii din Românie. Eu îmi doresc o campanie curată. Dacă vom avea o campanie curată, ni se potrivi perfect şi vom câştiga. Suntem pregătiţi şi pentru o campanie murdară", a spus Iohannis.

Candidatul dreptei a arătat că de marţi intră în pre-campanie.

"De mâine, intrăm în pre-campanie. Nu stăm nicio zi să aşteptăm ceva. Voi merge în fiecare organizaţie judeţeană. Va fi o mare acţiune de strâns semnături pentru candidat. Vom intra în contact direct cu oamenii. Vom avea o campanie foarte intensă, foarte bine construită şi vom ajunge în foarte multe locuri. Am o echipă foarte bună care va duce mesajul mai departe", a spus Iohannis.

"În România, se poate. Ne dorim cu toţii să o ducem mai bine. Voi dovedi că se pot realiza. În ceea ce priveşte tinerii, e grupul ţintă la care mă uit cel mai mult. Tinerii trebuie să înţeleagă că votul lor e important", a mai spus Iohannis.

Mai multe articole despre:
Cotroceni preşedinte Klaus Iohannis