MENIU

Iohannis și Ponta, prima întâlnire din 2015

<p>Iohannis și Ponta, prima &icirc;nt&acirc;lnire din 2015</p>

Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta se întâlnesc, marti, pentru prima oară în noul an, cu ocazia ceremoniei de învestitură a noului șef al Statului Major General, informează Ziare.com.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, președintele va participa, marți, începând cu ora 14.00, la ceremonia de învestitură a general-locotenentului cu trei stele Nicolae-Ionel Ciucă, în funcția de sef al Statului Major General al Armatei.
"Supranumit 'Generalul deșertului', domnul Nicolae-Ionel Ciucă a condus Batalionul 26 infanterie cu care a participat la misiuni de luptă, în Afganistan și Irak, între anii 2002 - 2004", mai transmite comunicatul sus-citat.

De asemena, la evenimentul din Aula Ministerului Apărării Naționale va participa și prim-ministrul Victor Ponta, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis Ziare.com.

Pe 29 decembrie, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae-Ionel Ciucă, în funcția de șef al Statului Major, începând cu 1 ianuarie, acesta fiind anterior locțiitorul celui care a deținuse această funcție, generalul Ștefan Danilă.

Mai multe pe Ziare.com.