MENIU

Iohannis: "Am urmărit cu amuzament aşa-numitele stenograme. Ce şi-ar fi dorit PSD să se discute"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a urmărit "cu amuzament" aşa-numitele stenograme apărute în presă cu privire la o discuţie telefonică cu premierul Viorica Dăncilă, susţinând că acestea arată mai degrabă ce şi-ar fi dorit pesediştii să se fi discutat decât ceea ce s-a discutat.

"Discuţii telefonice au fost, dar am urmărit cu amuzament acele aşa-numite stenograme, care stenograme arată mai degrabă ce şi-ar fi dorit pesediştii să se fi discutat decât ce s-a discutat", a spus Iohannis, după ce a vizitat Aerostar SA - Grup Industrial Aeronautic Bacău.

El a precizat că nu va publica stenogramele de la întâlnirea sa cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. O stenogramă a unei discuţii care ar fi avut loc între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă, potrivit căreia şeful statului îi cerea să trimită la discuţiile cu BNR măcar reprezentanţi ai Executivului, dacă nu poate merge personal, a fost făcută publică miercuri de Antena 3.