MENIU

Invitația lansată de interlopul Jenică Boenică premierului Ponta: ”Veniți la relaxare penalilor”

Jenică Boenică, unul dintre cei mai căutați infractori români, a transmis un mesaj tuturor ”penalilor” din România, car nu au ”chef de pușcărie”, cu ocazia vizitei premierului Victor Ponta și altor miniștri, între care și ministrul de externe Bogdan Aurescu, aflați într-o vizită de lucru în Iordania.

Un om pentru care statul a emis, în 2008, mandat internațional de arestare pentru înșelăciune le-a râs în față oficialilor români aflați în vizită la Amman.

"Veniți la relaxare penalilor! Hahahaha! Pentru sănătatea d-voastră, evitați ARESTUL!", spune Romeo Ursu, cunoscut în lumea interlopă ca Jenică Boenică.

El a declarat că i-ar ajuta pe unii dintre cei cercetați penal în România să se acomodeze în Iordania. "Câțiva îmi sunt simpatici, să vină aici, nu le face nimeni nimic, nu-i extrădează. Viața e frumoasă în Iordania, soare, relaxare, e mult mai bine decât în pușcărie. Mi-am făcut o mulțime de relații în Iordania, stau la masă cu prinți și șeici, îi ajut și pe ei. Nu pe toți, doar pe cei care îmi sunt simpatici. Unii chiar merită să se ducă la pușcărie", spune Boenică, potrivit cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Iordania jenica boenica