MENIU

Investiţiile năstruşnice ale primarului din Bistriţa: Casă pentru veveriţă de mii de euro

Campania Realitatea TV ajunge astăzi în inima Ardealului, la Bistriţa, pentru a vă arăta ce investiţii năstruşnice a făcut primarul localităţii de-a lungul celor două mandate. După ce, anii trecuţi, a împânzit oraşul cu mere gigant, struţi şi ouă de Paşte din fibră de sticlă, acum, Ovidiu Creţu a cumpărat 6 veverite și o cuscă de lux pentru acestea. Nota de plata 20 de mii de lei. 

De câteva zile, Bistriţa are 6 noi locuitori. Este vorba despre veveriţele cumpărate de municipalitate cu 2.700 de lei.

Pentru că la asemenea valoare acestea nu puteau fi cazate orișicum, primăria le-a cumpărat o cușcă de lux de 17.000 de lei, amplasată în Parcul Municipal. Primarul este mândru nevoie mare de achiziţie şi vede zona ca un loc ideal pentru a se închega noi prietenii.

"Am mai creat un loc de socializare în parc, va fi un loc de atracţie. Veveriţele le vom ţine aici până când vor avea pui apoi vom deschide chepengul de deasupra, vom pune o bară între cuşcă şi nucul din faţă, pentru a putea umbla în tot parcul", a spus Ovidiu Creţu.

De-acum, bistrițenii își vor putea da întâlnire ,,la veverițe”.

Cușca de lux şi veveriţele nu sunt singurele idei "crețe" ale primarului, realizate din bani publici. În anii trecuţi, a mai cheltuit 25 de mii de lei pentru câteva ouă de Paşte gigant, pe care le-a depus în mai multe zone ale oraşului.
De asemenea, din anul 2011, pe trotuarele din centrul Bistriţei pot fi admirați 10 struţi din fibră de sticlă, înalţi de un metru şi jumătate, care reprezintă mascota oraşului. Au costat, la vremea respectivă, 42 de mii de lei.
Şi, pentru că Bistrita e renumita pentru livezile de meri, în anul 2013 şi-au făcut apariţia la intrarile principale ale micului oraş si în cateva zone cu trafic, 6 mere gigant, tot din fibră de sticlă, care au costat 21 de mii de lei.

Mai multe articole despre:
Bistriţa primar Ovidiu Creţu case veveriţe