MENIU

Intră Geoană în cărțile PSD pentru prezidențiale? Răspunsul tranșant, oferit de un lider de la vârful partidului: "Lucrurile cam aici sunt"

Mircea Geoană / Foto: Inquam Photos

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romașcanu a declarat, marți, că afirmația lui Marcel Ciolacu privind o posibilă susținere a lui Mircea Geoană la candidatura pentru Cotroceni a fost înșeleasă greșit, explicând că secretarul adjunct al NATO nu va beneficia de suportul social-democraților.

„Nu știu când ați aflat că a fost o variantă domnul Mircea Geoană pentru PSD. Nu interpretați cele spuse. A spsu că nu Mircea Geoană nu este străin de partid tocmai pentru a limita puțin discursul de independent al domnului Geoană. Ăsta a fost sensul celor spuse de domnul Ciolacu”, a arătat Romașcanu.

”Domnul Geoană a fost președintele PSD și e destul de greu să fie asumat cu un candidat independent. PSD nu a fost solicitat să-i acorde sprjin domnului Geoană. Domnul Geoană însuși a spus că nu are nevoie de sprijinul PSD. Deci lucrurile cam aici sunt în acest moment”, a  adaugat social-democratul.

Afirmația lui Romașcanu vine după ce Marcel Ciolacu, a spus, la o reuniune a partidului, că varianta candidaturii lui Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până atunci.

Legat de decizia ca PSD să meargă la prezidențiale doar cu un membru de partid, Ciolacu a răspuns: „Domnul Geoană nu e din afara partidului, a fost președintele PSD”.