MENIU

Încă un sabotaj intern în PSD? Interlopul Piedone se visează senator: deschide lista partidului la Giurgiu

Cine se teme de Piedone? Și ce jocuri face în interiorul PSD încât partidul a ajuns să se autosaboteze, de la vârf!, pentru cel mai traseist politician din România? Cumva forțe din afară îi propulsează într-un joc atent orchestrat prin care se dorește distrugerea PSD București? Cum a ajuns Piedone din spatele tarabelor și din mijlocul interlopilor un nume pe lista de SENATORI PSD? Cel care a jurat că nu-și trădează căluțul pare să uneltească, în prezent, o lovitură prin care pesediștii nu vor face altceva decât să-și tragă singuri preșul de sub picioare. Cine îl propulsează pe călărețul Piedone în Parlament? 

După ce aproape a pulverizat organizația PSD București, primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cel care, în luna mai, la depunerea candidaturii la Biroul Electoral al Municipiului București, apărea în public cu un tricou pe care scria cu litere de-o șchioapă „Și eu sunt INTERLOP”, este împins în Parlamentul României, pe lista pentru Senat, culmea, chiar de PSD! 

Piedone, pe vremea când se jura că nu-și trădează căluțul

Cel care se bătea cu pumnii în piept că nu trădează căluțul participă, în prezent, la o lovitură prin care pesediștii nu vor face altceva decât să-și tragă singuri preșul de sub picioare: Cristian Popescu Piedone ar urma să candideze pentru Senat, fiind pe primul loc pe lista PSD Giurgiu. 

Să facem un mic exercițiu de imaginație și să ne punem întrebarea: cum ar fi arătat astăzi PSD București dacă teroristul Piedone, cel care a acționat mai ceva ca un kamikaze, nu își băga coada? Grea întrebare pentru pesediștii care par că au uitat că, prin jocul lui Piedone, au reușit "performanța" de a ceda Primăria Capitalei lui Nicușor Dan. Cine a sabotat, așadar, organizația PSD București? Și cine a avut de câștigat?

Oare după ce a distrus Bucureștiul va distruge și județul Giurgiu, cu girul PSD național? Va pune ghearele pe administrația giurgiuveană, continuând modelul de nepotism sinistru, de neegalat, de la Primăria Sectorului 5?