MENIU

Încă o plecare din Guvernul Dăncilă

Demisii în lanț din Guvernul Dancila

Comisiile reunite de politică externă ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au acordat marţi aviz favorabil, în unanimitate (15 voturi 'pentru'), numirii lui George Ciamba în funcţia de ambasador al României în Republica Elenă.

Dacă o să plece ambasador, George Ciamba devine al 9-lea ministru pentru care PSD trebuie să găsească înlocuitor.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, referitor la vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă în SUA, că s-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean.

„S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA. Nu pot să anunţ o dată atâtat timp cât nu decidem de comun acord toţi participanţii la moţiune. În ceea ce ne priveşte pe noi suntem pregătiţi. Toţi parlamentarii PNL au interdicţie să plece pe 20 noiembrie şi dacă sunt aleşi care pleacă în deplasări externe sunt obligaţi să se întoarcă când stabilim data moţiunii. Am luat decizia clară câne lipseşte de la moţiune în afara PNL. De asemenea, al luat decizia să votăm la vedere şi cine nu va vota la vedere e în afara PNL”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Tv.

Mai multe articole despre:
plecare guvernul dancila