MENIU

În plină pandemie, șeful CJ Vrancea s-a întâlnit cu cetățenii. Cu absolut toți cei înscriși la audieri

În plină pandemie, când orașe întregi intră în carantină, din cauza creșterii alarmante a noilor cazuri de Cvoid-19, șeful Consiliului Județean Vrancea pare să nu fie impresionat de criza prin care trecem și a organizat audiențe cu cetățenii. Cu absolut toți cei înscriși pe listă pentru întâlnirea cu Cătălin Toma. 

„Uşile Consiliului Judeţean Vrancea sunt deschise pentru toţi vrâncenii!”, este sloganul sub care începe informarea de presă a CJ Vrancea. 

„Astăzi a fost o nouă zi de audienţe cu cetăţenii la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea. Cătălin Dumitru Toma i-a primit personal pe toţi vrâncenii înscrişi în audienţă, oameni veniţi din Panciu, Boloteşti, Odobeşti, respectiv Focşani.

Preşedintele Toma le-a ascultat doleanţele, a vorbit direct cu fiecare dintre aceştia şi le-a transmis că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Discuţiile au vizat drepturile persoanelor cu handicap şi a însoţitorilor acestora, o solicitare pentru o locuinţă din fondul locativ de stat şi o serie de probleme de natură juridică privind retrocedarea unui teren”, se mai arată în nota informativă a Consiliului Județean.

Preşedintele Consiliului Judeţean spune că „a căutat cele mai bune soluţii pentru problemele oamenilor şi le-a spus că le stă la dispoziţie în continuare, în limita prerogativelor legale pe care le are”. Nimic despre măsurile de precauție sau de prevenire a răspândirii Covid-19 în județ, care se confruntă și el cu creșteri ale cazurilor de coronavirus, chiar dacă rata de incidență a infectărilor este de doar 1,5 la mia de locuitori. 

Vrâncenii care solicită o audienţă la preşedintele CJ Vrancea trebuie să ştie că programul este următorul: prima şi ultima zi de marţi din fiecare lună, între orele 9.00-12.00. Înscrierile la audienţe se pot face la numărul de telefon 0237.616.800, prin email la contact@cjvrancea.ro sau direct la sediul instituţiei.

Mai multe articole despre:
cj vrancea consiliul judetean vrancea catalin toma