MENIU

GALERIE FOTO. Imagini de colecţie. Preşedintele Klaus Iohannis şi Prinţul Charles, la Cotroceni

Vizită istorică în România. Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit astăzi pe Prinţul Charles. Pe site-ul Adminsitraţiei Prezidenţiale au fost postate două fotografii cu cei doi oficiali. Una dintre imagini este realizată într-un birou al Administraţiei. 

"L-am primit astăzi, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, un prieten apropiat al României. Prin implicarea sa susţinută şi constantă, Prinţul Charles are un merit important în promovarea imaginii și a potențialului natural ale României în lume", a scris preşedintele, pe Facebook.

 Totodată, Prințul de Wales a fost decorat miercuri de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume". 

Șeful statului l-a primit pe Prințul de Wales la Palatul Cotroceni, în jurul orei 17,00 și a făcut referire la atașamentul Alteței Sale Regale față de țara noastră. "Bună ziua Excelență, bine ați revenit în România", a spus Klaus Iohannis. "Mă bucur să revin", a replicat Prințul de Wales.

Alteța Sa Regală a semnat în "Cartea de Onoare", după care au urmat discuții tete-a-tete și oficiale.