MENIU

Ilie Năstase: Candidez la Primăria Capitalei doar dacă Băsescu este contracandidat

Senatorul UNPR Ilie Năstase a reiterat, astăzi, că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, susținut de UNPR, doar dacă îl va avea contracandiat pe Traian Băsescu, afirmând că o prioritatea a mandatului său ar fi rezolvarea problemelor stadionului Arena Națională.

''S-a discutat despre o candidatură a mea la Primăria Capitalei. Am refuzat'', a declarat, pentru Mediafax, senatorul UNPR Ilie Năstase.

El a mai susținut că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei doar dacă îl va avea contracandidat pe Traian Băsescu, susținând că vrea să îl învingă în competiția electorală pe fostul șef de stat.

Năstase a criticat modul în care Primăria Capitalei este administrată de liberalul Răzvan Sava, afirmând că dacă PNL susține interimatul acestuia va pierde alegerile în București.

Fostul campion a precizat că dacă ar intra in competiția electorală, prioritatea să va fi rezolvarea problemelor stadioului Arena Națională, proiect pentru care, în ciuda sumelor de bani cheltuite, DNA nu a deschis o anchetă. ''Dacă candidez, candidez să rezolv problema stadionului național'', a conchis el.

Mai multe articole despre:
0 Traian Băsescu Ilie Năstase UNPR