MENIU

Hotărârea Senatului în cazul Șova, publicată în Monitorul Oficial. PNL poate contesta hotărârea

Hotărârea Senatului în cazul Șova, publicată în Monitorul Oficial. PNL poate contesta hotărârea

Hotărârea Senatului în cazul Șova a fost publicată în Monitorul Oficial, anunță Realitatea Tv. Concret, PNL va putea să conteste la CCR votul din cazul lui Dan Șova.

Cazul Şova, final în Parlament. După două zile în care au jucat ping-pong cu documentul cerut de CCR în acest caz, Tăriceanu s-a conformat. A semnat hotărârea de respingere a cererii de arestare a senatorului Şova pe care au redactat-o cei de la Comisia Juridică. Documentul a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial. 

Senatul a trimis, miercuri, spre publicare Monitorului Oficial Hotărârea care constată că, prin votul din data de 25 martie, nu au fost îndeplinite condițiile pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova. Proiectul de Hotărâre a fost redactat, la solicitarea Biroului Permanent, de către senatorii juriști, documentul fiind aprobat, miercuri, de conducerea Senatului și semnat de președintele acestui for, Călin Popescu Tăriceanu.

Cazul Şova a fost pasat precum un cartof fierbinte, la Senat. Călin Popescu Tăriceanu a însărcinat Comisia Juridică să redacteze hotărârea referitoare la rezultatul votului dat în 25 martie privind solicitarea DNA de arestare a fostului ministru. Juriştii au făcut proiectul şi l-au trimis înapoi la conducerea instituţiei. 

Cazul Şova. Tăriceanu va semna proiectul de hotărâre al Senatului fără vot în plen