MENIU

GORGHIU, replică NEAȘTEPTATĂ la posibilitatea ca BĂSESCU să se înscrie în PNL

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat la Realitatea Tv, că o să îi dezamăgească pe cei care cred că Traian Băsescu are loc în PNL, argumenând că sunt prea multe lucruri care îi despart pe liberali de fostul președinte. 

Întrebată de Rareș Bogdan dacă Traian Băsescu ar fi primit în PNL, întrucât în ultima perioadă în sferele politice se dezbate și această variantă, Alina Gorghiu a precizat că nu crede că Traian Băsescu își dorește asta, așa cum nici PNL nu tânjește după  asemenea venire:

”Cine a avut ingrijorarea asta?Eu n-am simțit nicio îngrijorare. Ce întrebari simple îmi puneți. Daca mai sunt oameni care cred că Basescu va avea loc in Pnl o să-i dezamagesc: nu am deloc în gand să intru în polemica cu fostul președinte, dar sunt convinsă ca nici el nu isi dorește acest pas cum nici Pnl nu tanjeste dupa o asemenea venire. Sunt convinsa ca sunt prea multe lucruri care ne despart si daca va avea o opțiune politică, nu va fi PNL.Nu inseamna că nu pot sa îmi imaginez că va avea o opțiune politică, peste 2 luni, un an”, a spus acesta la Jocuri de Putere.