MENIU

George Scutaru. Cine este fostul consilier al lui Iohannis acuzat de DNA

GEORGE SCUTARU. Fostul consilier prezidențial, acuzat de complicitate la luare de mită și spălare de bani, și-a început cariera profesională ca ziarist. 

GEORGE SCUTARU. Și-a început cariera profesională în domeniul publicistic, în anul 1992 , ca și colaborator al revistelor „Zig-Zag” și „Expres magazin”, timp de un an. Între anii 1993-1995 a fost redactor al secției „Politică Internă” la Agenția Mediafax , iar apoi, corespondent ProTV și Mediafax la Moscova (1995-1998). După acești ani petrecuți în presă, au urmat trei ani (1998-2001) de consultanță politică și de imagine, în calitate de consilier de imagine al președintelui Alianței pentru România, Teodor Meleșcanu.

De ce este acuzat fostul consilier al lui Klaus Iohannis, George Scutaru

GEORGE SCUTARU. După această experiență pe cont propriu și expertiza acumulată în mass-media, a demarat o activitate în mediul privat, în domeniul de consultanță și monitorizare de presă. ÎnParlamentul României, pe parcursul celor două mandate de deputat a fost secretar (2004-2008) și apoi vicepreședinte (2008-2012) al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, deținînd această ultimă funcție și în prezent.

GEORGE SCUTARU. În decembrie 2014, George Scutaru a fost numit de Klaus Iohannis în funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională.

George Scutaru, plasat sub control judiciar de DNA, pentru complicitate la luare de mită În 6 martie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională a lui George Scutaru, şeful statului spunând că acesta a demisionat din motive personale.

Mai multe articole despre:
DNA Klaus Iohannis George Scutaru