MENIU

Geoană, primul pas către Cotroceni. Numărul 2 NATO și-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la prezidențiale

Geoană, primul pas către Cotroceni. Numărul 2 NATO și-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la prezidențiale

Lovitură de teatru pe scena politică! Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a depus deja cererea oficială pentru a-și înregistra sigla de campanie pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

Mircea Geoană a făcut primul pas în drumul său către Palatul Cotroceni. Fostul președinte al PSD, în prezent numărul 2 în NATO, a depus o cerere oficială pentru a-și înregistra sigla de campanie, susține Radu Bozocea, expert în drepturi de proprietate intelectuală și partener la agenția de proprietate intelectuală Weizmann si Ariana Partners, relatează HotNews.ro.

Acesta a a descoperit sigla înregistrată de Mircea Geoană în Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuală pentru cererile depuse în perioada 28-30 iunie.

 

Mircea Geoană, vizite electorale în România. Manevrele ascunse ale numărului 2 din NATO

Mircea Geoană nu a anunțat deocamdată că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale, deși, după cum a scris presa în ultimele luni, acesta se află în campanie electorală nedeclarată prin țară încă de la începutul acestei veri.

Guvernul a anunțat oficial joi că alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 24 noiembrie. Turul 2 al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 8 decembrie.

Femeia care l-ar putea scoate din "joc" pe Mircea Geoană: vrea scaunul de la Cotroceni

HotNews.ro a transmis echipei lui Mircea Geoană o solicitare de a comenta informațiile privind înregistrarea siglei de campanie, însă nu a primit un răspuns până în momentul publicării acestui articol.

Marcel Ciolacu ia în calcul să susțină un candidat independent la prezidențiale! Congres decisiv la PSD