MENIU

Geoană acuză o campanie de linșaj mediatic: Atacurile, scoase din manualul FSB

Geoană acuză o campanie de linșaj mediatic: Atacurile, scoase din manualul FSB/ Captură video

Mircea Geoană, dezvăluiri uluitoare după ce și-a depus candidatura la Cotroceni. El susține că există o campanie de kompromat împotriva sa, coordonată din Moscova. În plus, fostul general adjunct NATO spune că tehnicile de atac sunt "scoase din manualul FSB". 

"Acest tip de kompromat, generat si condus de la Moscova, este o operatiune de dezinformare care face parte din arselaul de razboi hibrid pe care Federatia Rusa il declanseaza impotriva democratiilor occidentale. Despre asta vorbim azi in Romania. Este manualul de operare al FSB. Pentru mine acest subiect reprezinta o linie rosie.

Opozantul Hodorkovski, reacție dură după dezvăluirile că șeful de campanie al lui Geoană a făcut afaceri cu un propagandist rus: E șocant că NATO a trecut cu vederea așa ceva!

Dl Manescu a avut intr-adevar o relatie episodica cu Miscarea Romania Renaste, din care a fost solicitat sa o paraseasca dupa o anumita perioada, in timp ce eu eram la NATO, si usb nicio forma in timpul unei asa-zise campanii organizate la Bucuresti. Relatia dlui Manescu cu asa-zisi oameni de afaceri, reali sau imaginari, este problema dansului", a declarat, joi, Geoana. 

Mai multe articole despre:
geoana linsaj mediatic fsb