MENIU

Gelu Diaconu îl desființează pe noul vicepreședinte ANAF

"După numirea noului președinte ANAF, o adevărată manifestare de prostituare profesionala, azi, un binevoitor îmi prezintă o schiță a biografiei profesionale a noului vicepreședinte ANAF, dl Virgil Parvulescu", scrie Gelu Diaconu.

"V-o încredințez și eu dvs. fără nici un comentariu, subliniind doar faptul ca oamenii din ANAF asista neputinciosi de vreo doi ani la apariția pe funcții înalte a multor persoane dubioase si incompetente.

Dupa ce a fost un an șef la vama Vâlcea, numit pe timpul ordonantei aleia abuzive cu "managerii instituțiilor publice" de pe vremea presedintelui Blejnar, dl Parvulescu a fost apoi uns șef la Garda Financiara Valcea. După desfiintarea garzii a dat examen la Antifrauda si a fost respins! Numai o data...poate dacă dădea examen de vreo cinci ori, ajungea președinte!

În acea perioada când el era șef la control operativ-fiscal gurile rele din județ îmi spun ca nevasta-sa incasa 200.000 lei/luna din consultanta pe o firma cu un singur angajat.

De cand a picat examenul de intrare la Antifrauda Tg. Jiu a plecat la inspectie fiscala, sector 5/ București. La cateva luni de la a doua plecare a fostul șef al AJFP Vâlcea, dl Gogarnoiu, pe 16 noiembrie 2016, este detasat de la sectorul 5 din București la conducerea AJFP Valcea.

Prin decizie a Curții de Apel Pitesti, incepand cu 28 decembrie dl Gogarnoiu este din nou sef la AJFP Valcea. In conditiile astea, gardistul este reintors la administrația fiscala sector 5! 
Dar ii vine salvarea de la Viorica-Vasilica care il numeste vicepreședinte ANAF și sef suprem al Antifraudei.

Și uite asa Antifrauda nu este altceva azi decât o garda financiară redivivus.

P.S. Este totuși o persoana care ii poate da lecții doamnei președinte...", își încheie Gelu Diaconu postarea pe pagina personală de Facebook.