MENIU

Gafa Ralucăi Turcan a venit, de fapt, de la șeful ORDA

Gafa Ralucăi Turcan a venit, de fapt, de la șeful ORDA

Raluca Turcan a spus “la mulți ani” pe Facebook decedatului Samuel von Brukenthal. După valul de comentarii ironice primite pentru această urare nepotrivită, Raluca Turcan a persistat în greșeală spunând că și lui Mihai Eminescu i se mai urează încă de viață lungă… 

Deși pare că sunt gafe marca Raluca Turcan, aberațiile acestea sunt venite de la un apropiat al ei, Răzvan Pop, care deține de trei luni funcția de director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor. 

Sibian la rândul lui, acesta a fost propulsat în funcția de director al ORDA chiar de Raluca Turcan. Surse citate de subiectulzilei.net spun că, în compensație pentru funcția primită, de comunicarea pe Facebook a doamnei Turcan se ocupă însuși domnul Răzvan Pop. 

În calitatea sa de istoric sibian, acesta a găsit potrivit să posteze pe pagina sa de Facebook urarea de “la mulți ani” pentru decedatul Samuel von Brukenthal. Aceeași urare a postat-o și pe pagina de Facebook a Ralucăi Turcan, în căutare de mesaje care să atragă simpatii politice. Faptul că Raluca Turcan se folosește de numele unui nobil decedat în urmă cu 300 de ani pentru a acumula capital politic este cu atât mai grav cu cât gestul a fost făcut la imboldul directorului care trebuie să vegheze la respectarea drepturilor de autor. 

Citește continuarea pe subiectulzilei.net.

Mai multe articole despre:
raluca turcan